Tickets Internationale Taptoe - 18 mei 2024

 

Dagkassa € 20,00
Voorverkoop € 16,00
Kinderen t.e.m. 11 jaar gratis toegang
Andersvaliden gratis toegang

Tribunezitplaats (toeslag te betalen bij de tribunes)(*)

 € 5,00

Leden van Pasar genieten een dagkorting van 3 euro (deze korting geldt niet bij de voorverkoop).

(*) Opgelet : tickets die in voorverkoop gekocht zijn, geven geen enkel recht op (voorbehouden) tribuneplaatsen. Voor een tribuneplaats dien je op zaterdagavond een toeslag van €5,00 te betalen aan de tribunekassa op het taptoeterrein. Deze toeslagkaarten zijn niet beschikbaar in de voorverkoop ! Tribuneplaatsen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Voorverkoop tickets Internationale Taptoe

Tickets voor de Internationale Taptoe zijn in voorverkoop te verkrijgen vanaf 15 april tot en met 11 mei 2024:

 • Ofwel bij
  • PaperPoint (Hamont)
  • HAC Weekblad (Hamont)
  • ESSO-tankstation Van Horne Hamont
  • Bruna (Budel)
  • KIM Stomerij (Budel-Schoot)
 • Ofwel door de tickets als volgt te bestellen:
  1. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  waarbij je opgeeft hoeveel tickets je wenst te bestellen. Vermeld je naam, adres en ook je rekeningnummer waarmee je het verschuldigde bedrag overschrijft op de rekening van de organisatie.
  2. Je schrijft het desbetreffende bedrag (aantal tickets x €16,00) + €1,00 verzendingskosten over op het rekeningnummer van de Lage Landen: BE62 7360 2396 8461. Indien je wenst dat de tickets per aangetekende zending worden verstuurd, verhoog je het bedrag van de tickets met €8,00 in plaats van €1,00. Opgelet de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de zendingen die om welke reden dan ook de bestemmeling niet bereiken. Bestelde tickets kunnen niet ter beschikking gehouden worden aan de kassa. Ze zullen sowieso naar jou opgestuurd worden.
  3.