Mars- en showwedstrijden

Zondag 20 mei 13u30 & maandag 21 mei 2018 12u55

Info voor deelnemers

Tijdens het Pinksterweekend op zondag 19 en maandag 20 mei 2018 organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia voor de negenentwintigste maal de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen. Na de schitterende editie van 2016 willen wij tijdens deze editie zowel van de wedstrijden als van de Internationale Taptoe op zaterdag 19 mei opnieuw iets speciaals maken.

Schrijf in

De korpsen die we uitgenodigd hebben voor de wedstrijden, hebben die uitnodiging samen met het antwoordformulier in de maand september ontvangen.

Inschrijven voor de wedstrijden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nodige informatie over de disciplines en afdelingen, vindt u in het wedstrijdreglement. Het wedstrijdreglement voor de 28ste editie werd aangepast om meer aan te sluiten bij de internationale wedstrijden. Nauwkeurige bestudering en toepassing van deze vernieuwde reglementen strekt tot aanbeveling…zo ben je als korps goed geïnformeerd over de vernieuwde jureringscriteria en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Locatie

De Mars- en showwedstrijden vinden plaats op het marktplein van Hamont-Achel in België. Een wegbeschrijving vindt u hier.

Accomodaties

Voor de korpsen die wensen te overnachten in de buurt van Hamont hebben we een lijst met mogelijke verblijfsplaatsen samengesteld: accommodaties (pdf).